BANYS DE BOCS AL SANTUARI DE LA SALUD (cap de setmana)

Els Banys de Bosc en el Santuari de la Salut tenen l´objectiu de gaudir de la tranquil•litat dels boscos que envolten el Santuari.

Des de l’inici del Santuari, l´aspecte de la salut ja era present amb les seves aigües miraculoses. Ara aquestes aigües s´han convertit en passejades. Igual com l´aigua troba els camins més fàcils i s´adapta al terreny, les passejades es realitzen per uns camins que permeten un caminar fàcil i sense impediments.

Els boscos de la Salut ens conviden a introduir-nos en un ritme més proper a la natura. Són boscos amables que ajuden a abandonar el ritme de la vida quotidiana. A les passejades hi ha moments de descans, d’escoltar i de realitzar moviments corporals per ajudar a relaxar i a obrir el cos. Aquests moviments provenen del taitxí, del txikung... No és necessari conèixer cap d´aquestes disciplines, ja que els moviments són per ajudar a sentir el cos en el moment.

Igual com les passejades d´un dia, les de cap de setmana també es realitzen en silenci. No són passejades per anar parlant de les coses que veiem o de les plantes i les flors que trobem. Són passejades per descobrir com mirar, escoltar i tocar des del silenci i per barrejar-nos a poc a poc amb el ritme del bosc.

Al vespre hi haurà xerrades explicatives:

• El treball corporal a les passejades
• Shinrinyoku: historia, investigacions...
• L’aspecte de salut: el moviment dins el bosc
• El silenci i el moviment

 

Dates:
• Encara per determinar

Informació – Inscripcions
info@banysdebosc.com

Telf: +34 605 507 930

Preu: 200 euros (pensió completa)

ALTRES PROGRAMES

Banys de Bosc per grups de persones amb problemes crònics de salut

L´objectiu es organitza grups de persones amb problemes crònics de salut específics específics perquè es puguin beneficiar dels banys de bosc.

Banys de Bosc (1 dia)
Tardor – Primavera

Els Banys de Bosc d´un dia
s’organitzen a la tardor i primavera. Dates:
Tardor 20 Novembre 2021
Primavera: 30 Abril 2022

CONTACTA'NS

Pregunta’ns, envia’ns suggeriments, explica’ns qui ets... Sigui el que sigui, prometem contestar al més aviat possible :)

MIQUEL ÀNGEL CABRER - Guia del bosc

La meva relació amb el Shinrin-yoku es produeix arran de les meves altres facetes professionals:

Acupuntura: Des de fa 12 anys, em dedico a l’acupuntura amb influència japonesa. Aquest contacte amb el món japonès em va fer descobrir el Shinrin-yoku.

Tai ji quan – Daoyin: Des de fa 20 anys, estudio i ensenyo aquestes disciplines. La seva pràctica m´ha ajudat a conèixer millor el cos en dues facetes: quietud i moviment. Les meves passejades pel bosc són la versió mediterrània del tai ji quan.

Shinrinyoku: Un dia, mentre passejava, vaig descobrir un bosc. A mesura que anava caminant-hi, vaig recordar els articles que havia llegit feia uns anys sobre el Shinrin-yoku. De cop i volta, el bosc em va convidar a iniciar i a compartir aquestes passejades.
+34 605 507 930


SEGUEIX-NOS AL FACEBOOK

Segueix el nostre perfil a Facebook, on anirem publicant totes les nostres notícies, novetats, fotografies, vídeos...