BANY DE BOSC (1 DIA) / TARDOR – PRIMAVERA

Els banys de bosc d’un dia es realitzen a la tardor i a la primavera. Aquestes passejades són una oportunitat per tornar a apropar-nos als canvis de ritme de la natura, dels quals ens allunyem cada vegada més. La tardor i la primavera són les estacions més actives a nivell de colors, de sons i de temperatures (inici del fred o de la calor).

L’objectiu dels banys de bosc a la tardor i a la primavera és recuperar la vivència d´aquestes èpoques de l’any, que podríem resumir com un moviment descendent (tardor) i un moviment ascendent (primavera).

Caminar pels mateixos llocs, pels mateixos camins, veure els canvis que s’hi han produït. Tot plegat pot ajudar a trobar aquests dos ritmes dins nostre i escoltar el cercle productiu del pas de les estacions al nostre interior.

 

Dates:
Tardor: 20 Novembre 2021
Primavera: 30 Abril 2022

Informació i inscripcions:
info@banysdebosc.com

Telf: +34 605 507 930

Preu: 30 euros


Altres sortides: www.aima.cat

ALTRES PROGRAMES

Banys de Bosc en el Santuari de la Salut (cap de setmana)

Els banys de bosc al Santuari de la Salut tenen l´objectiu de gaudir de la tranquil•litat dels boscos del Santuari. Dates:
Encara per confirmar

Banys de Bosc per grups de persones amb problemes crònics de salut

L´objectiu es organitza grups de persones amb problemes crònics de salut específics específics perquè es puguin beneficiar dels banys de bosc.

CONTACTA'NS

Pregunta’ns, envia’ns suggeriments, explica’ns qui ets... Sigui el que sigui, prometem contestar al més aviat possible :)

MIQUEL ÀNGEL CABRER - Guia del bosc

La meva relació amb el Shinrin-yoku es produeix arran de les meves altres facetes professionals:

Acupuntura: Des de fa 12 anys, em dedico a l’acupuntura amb influència japonesa. Aquest contacte amb el món japonès em va fer descobrir el Shinrin-yoku.

Tai ji quan – Daoyin: Des de fa 20 anys, estudio i ensenyo aquestes disciplines. La seva pràctica m´ha ajudat a conèixer millor el cos en dues facetes: quietud i moviment. Les meves passejades pel bosc són la versió mediterrània del tai ji quan.

Shinrinyoku: Un dia, mentre passejava, vaig descobrir un bosc. A mesura que anava caminant-hi, vaig recordar els articles que havia llegit feia uns anys sobre el Shinrin-yoku. De cop i volta, el bosc em va convidar a iniciar i a compartir aquestes passejades.
+34 605 507 930


SEGUEIX-NOS AL FACEBOOK

Segueix el nostre perfil a Facebook, on anirem publicant totes les nostres notícies, novetats, fotografies, vídeos...